vrijdag 21 oktober 2016

Voor de laatste keer .......


Hier is dan eindelijk weer eens een berichtje.
De titel verklapt gelijk de strekking.
Dit is het laatste berichtje op dit blog.
Waarom?

Daar kan ik kort over zijn. Het ontbreekt me gewoon aan tijd.
Ideeën en onderwerpen zijn er genoeg maar om een goed bericht te posten en mooie scherpe foto's te plaatsen heb je tijd nodig.
En van die tijd heb ik de laatste maanden niet genoeg.


De tijd is de laatste maanden voorbij gevlogen. Nee, wees maar niet bang. Het leven trekt zich niet onopgemerkt aan mij voorbij.
Juist niet ! Omdat ik maar wat blij ben met elke minuut, waarvan ik weet dat die niet vanzelfsprekend is. Juist door het bewust genieten waren er andere prioriteiten dan het schrijven op dit blog. Er kwamen allerlei leuke en bijzondere dingen op mijn pad.
Waar ik met veel plezier aan heb gewerkt en die nog steeds tijd vragen.
Wat zoal?
* Een kerstactie organiseren voor de Stichting SOS KAYAMANDI. Een stichting die me na aan het hart ligt. Voor € 5,00 steunt u de stichting en ontvangt u, in een leuk cadeautasje, de benodigdheden voor het maken van een vaantje. Het is eenvoudig te maken door het patroontje op het stofje te borduren. Op deze manier hopen we de stichting met kerst een extra donatie te kunnen schenken en u hebt een leuke decoratie voor de kerst. Meer informatie hierover vind je op: https://www.facebook.com/VoorSOSKAYAMANDI/* Het ontwerpen en laten uitvoeren van een bank, voor in de openbare ruimte hier in de "stad". Een project wat zomaar op mijn pad kwam. Van een heel bijzondere Stichting, 'Het Fonds van Camen' en wat ik een grote eer vind om te mogen doen.
Alvast een klein tipje van de sluier ...
* Vrienden en familie adviseren en helpen met verbouwingen.
En, last but not least.
* Het met volle teugen genieten van mijn meest favoriete seizoen: De zomer !

Lekker bezig geweest en daarom kwam er maar geen nieuw bericht. Regelmatig vroegen mensen mij wanneer ik weer iets ging schrijven. Hoewel er weinig reacties werden gegeven werd dit blog, gezien het aantal views, vaak bezocht. En wat heel bijzonder is, de pageviews kwamen vanuit de hele wereld. Heb veel geleerd door het maken van, het schrijven en fotograferen voor dit blog. Deze nieuwe kennis, kan ik door nieuwe ontwikkelingen, nu ook goed gebruiken bij mijn werkgever. Heb geleerd hoe het blogwereldje in elkaar steekt. Ons kent ons. Kortom weer een toevoeging aan mijn CV.
Afbeeldingsresultaat voor knipoog smiley in word

Mochten jullie het toch leuk vinden om mijn decoratie- en stylingsideeën te blijven volgen dan kun je terecht op mijn IG: styling_by_gj Hier post ik af en toe foto's met korte berichtjes. Dat gaat sneller dan het posten op een blog.
Ook op mijn borden op Pinterest vind je heel veel inspiratie om je woonomgeving gezellig, knus en bijzonder te maken.
~ Styling By Gj *~ http://nl.pinterest.com/stylebygj

Graag wil ik iedereen van harte bedanken voor het lezen en volgen van dit blog.
Het was me een waar genoegen.

Ook al heb je de goedkeuring niet van anderen,...ze zijn er meschien nog niet aan toe,duurt bij hun net iets langer voor ze het ...nieuwlicht zien.: